The current record is 884 days

The longest record was 29 days

There have been 136 incidents

ENS Building Date Difference
45 April 21, 2012
9:30 am
1 day
44 April 20, 2012
2:30 am
8 hours
43 April 19, 2012
6:30 pm
2 hours
42 April 19, 2012
4:30 pm
3 hours
41 April 19, 2012
1:30 pm
5 hours
40 April 19, 2012
8:00 am
17 hours
39 April 18, 2012
2:30 pm
30 minutes
38 April 18, 2012
2:00 pm
30 minutes
37 April 18, 2012
1:30 pm
2 hours
36 April 18, 2012
11:00 am
21 hours
35 April 17, 2012
1:30 pm
1 day
34 April 16, 2012
9:00 am
2 days
33 April 14, 2012
5:00 am
1 day
32 April 13, 2012
5:00 am
11 hours
31 April 12, 2012
6:00 pm
7 hours
30 April 12, 2012
11:00 am
1 hour
29 April 12, 2012
10:00 am
5 hours
28 April 12, 2012
5:00 am
6 hours
27 April 11, 2012
11:00 pm
19 hours
26 April 11, 2012
4:00 am
1 day
25 April 9, 2012
2:00 pm
3 hours
24 April 9, 2012
11:00 am
7 hours
23 April 9, 2012
4:00 am
19 hours
22 April 8, 2012
9:00 am
12 hours
21 April 7, 2012
9:00 pm
3 hours
20 April 7, 2012
6:00 pm
1 day
19 April 6, 2012
6:00 pm
1 hour
18 April 6, 2012
4:30 pm
18 hours
17 April 5, 2012
10:00 pm
12 hours
16 April 5, 2012
10:00 am
13 hours
15 April 4, 2012
9:00 pm
7 hours
14 April 4, 2012
2:00 pm
4 hours
13 April 4, 2012
10:00 am
19 hours
12 April 3, 2012
2:30 pm
4 hours
11 April 3, 2012
10:00 am
6 hours
10 April 3, 2012
4:00 am
10 hours
9 April 2, 2012
5:30 pm
2 hours
8 April 2, 2012
3:30 pm
3 days
7 March 30, 2012
10:00 am
1 day
6 March 28, 2012
5:30 pm
7 hours
5 March 28, 2012
10:00 am
6 days
4 March 22, 2012
9:30 am
2 days
3 March 19, 2012
10:00 am
4 days
2 March 14, 2012
11:00 am
29 days
1 February 13, 2012
6:00 pm